Što su NUTRITIVNE INFUZIJE?

Nutritivne infuzije su specijalne otopine s dodatnim vitaminima, elektrolitima, mineralima, aminokiselinama ili glutationom. Apliciraju se direktno u krvotok. Sastav svake infuzije određuje se individualno, ovisno o potrebama organizma, a učinkovito pridonose očuvanju zdravlja.

banner
Zašto odabrati ovu uslugu?

Nutritivne infuzije imaju veliki niz prednosti među kojima su popravljanje psiho-fizičkog stanja, sprječavanje dehidracije te znatno brži oporavak organizma. Također, velika je prednost 100% bioraspoloživost unijetih mikronutrijenta što omogućava višestruki učinak.

PONUDA:

  • 1. DAY AFTER – intravenozna terapija koja hidrira te pomaže organizmu pri izbacivanju toksina. Pravi izbor ukoliko se probudite uz mučninu, glavobolju ili vrtoglavicu.
  • 2. DETOX I GLOW – intravenozna terapija koja djeluje na kosu, kožu i nokte, prirodni antiaging. Čisti jetru, povjetljuje kožu, poboljšava ten, osnažuje imunološki sustav te pomaže organizmu u borbi protiv upala.
  • 3. ENERGY BOOST – intravenozna terapija koja povećava energiju, regenerira mentalni učinak te djeluje protiv kroničnog umora. Izoštrava fokus, optimizira kognitivme sposobnosti i pamćenje te poboljšava kvalitetu sna.
  • 4. IMUNO BOOST – intravenozna terapija koja jača imunološki sustav, štiti od sezonskih virusnih infekcija, ubrzava oporavak nakon respiratornih infekcija.
  • 5. RECOVERY – intravenozna terapija koja oporavalja organizam i mišiće nakon teškog fizičkog napora.
Što je važno znati prije uzimanja vitminskih infuzija?

Prije same terapije prethode konzultacije s liječnikom koji će Vas savjetovati koji vitaminski koktel je najbolji za stanje Vašeg organizma. Za optimalne rezultate potrebno je uzeti minimalno 1 dozu tjedno u razdoblju od 4 do 5 tjedana te nakon toga napraviti kratku pauzu.

Kome ih preporučiti?

Osobama koje su izložene velikim psiho-fizičkim naporima, sportašima u toku priprema za natjecanje i tokom natjecanja te osobama koje su izloženi velikom stresu.

Kako se primjenjuje intravenozna terapija?

Intravenozna terapija vrsta je intravenskog liječenja pri kojem se vitaminski koktel unosi u krvotok pomoću sustava za infuziju. Sam tretaman u prosjeku traje od 30 do 45 mintua.

Efekt

Efekt je individualan te ovisi o stanju organizma. Primjetan je nekoliko dana nakon primanja infuzije, ali vremensko trajanje i konačni efekt ovisi o količini primljenih infuzija.

Sastav

Jak antioksidans, ima veliki značaj za otpornost organizma od virusa, bakterija i gljivica, kao i za borbu protiv slobodnih radikala.

Imaju važnu ulogu u funkciji živčanog sustava, zdravlju kože, kose i noktiju, metabolizmu masti, ugljikohidrata i proteina, stvaranju crvenih krvnih zrnaca i sintezi brojnih materija u krvi. Suplementacija vitaminima B grupe je od velikog značaja osobama koje su pod kroničnim stresom

Snažan antioksidans koji oslobađa slobodne radikale te podržava imunološki sustav. Sastoji se od tri aminokiseline; cisteina, glicina i glutamata. Štiti proteine i DNA stanice od oštećenja, pospješuje imunološki sustav, pomaže pri gubitku težine. Također, pospješuje održavanje razine Vitamina C. Glutation se priordno proizvodi u našem organizmu, međutim, starenjem, lošom prehranom, alkoholom i stresom, njegova se proizvodnja smanjuje.
*Hrana bogata glutationom: bademi, avokado, brokula, kupus, mrkve, krastavac, krumpir, paradajiz, špinat*

Gradivni blokovi proetina koji su ključni za rast i regeneraciju mišićne mase, probavu, apsorpciju hranjivih tvari i mnoge druge važne procese.